About

Hallo,

Mijn naam is Dennis Meijer. Ik ben student aan de Haagse Hogeschool. Op dit moment zit ik het 3e jaar van de opleiding Small Business and Retail Management. Na jaar 2 moest er gekozen worden tussen Small Business (SB) en Retail Management (RM). Mijn keuze stond al enige tijd vast en is in de eerste 2 jaar niet veranderd. Mijn keuze is gevallen op RM.

Naast mijn opleiding ben ik ook werkzaam. Ik werk al sinds april 2005 bij Albert Heijn. Sinds oktober 2008 ben ik daar Teamleider.

Gelukkig blijft er ook nog tijd over voor andere dingen. Ik haal mijn voldoening onder andere uit sport. Ik beoefen er namelijk twee, te weten: Zaalvoetbal en Tennis. Ik ben gaan zaalvoetballen nadat ik ben gestopt op het veld. Met nog 6 vrienden hebben wij een zaalvoetbalteam opgericht. Na wat wennen aan het zaalspel in jaar 1 en een mooie 2e plek in jaar 2, werden wij in jaar 3 kampioen. Inmiddels spelen we nu voor het tweede jaar in de 4e klasse en is de doelstelling om mee te doen om het kampioenschap. Zoals ik al zei doe ik ook aan Tennis. Naast veel sparren, speel ik ook toernooien en competitie. Competitie speel ik nu 4 jaar en werd in jaar 2 opgeleukt met een 2e plaats en promotie naar de 6e klasse in de Landelijke Voorjaarscompetitie op zondag.

Plaats een reactie